C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



First Day Raya ( old entry )
Wednesday, 14 September 2011 | Wednesday, September 14, 2011 | 0 Strawberry
First Day Raya memg syiokk lha .. haha .. Raya first taa dpt jmpe cousin aku yg seotak dgn aku coz dyea blik kmpng dyea .. huhu .. sedihnyer .. :'( .. tpy , x pea .. nseb bek , ad Kak Lia .. First Raya , aku gi ikowt kakak aku raye kat Setapak , KL .. 5 Jam raya kat sana .. bosann lha syiaalll .. huhu .. kat sna rmai bdk2 kecik .. rimas aku .. x de sorng un yg sebaya dgn aku .. ish3 .. pastu aku and kakak aku gi blik raye kat Melaka plak .. smpai jea kat Melaka , aku tros tidow .. ngantok lha .. aku bngn jea tidow , tgk kat tgn aku bnyk smpul duit raye .. wah ~! hebat ! haha .. x sngke dh besar un dpt gak , time tidow plak tu .. hehe .. and .. inbox ms8 aku pn full coz rmai sgt yg hnta ucpn slamat hari raye .. mcm tu lha cyte dyea .. haha .. kat bwh nie aku snap pic ak sndiri .. haha .. ( perasan jap )

Lawa kann mata aku ? haha , LOL perasan jap :p



Older Post | Newer Post