C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Raya Ketiga ( old entry )
Wednesday, 14 September 2011 | Wednesday, September 14, 2011 | 0 Strawberry
yea ! aku bngon tidow jea .. eyka ad kat sebelah aku .. rndu kao lha yunk .. haha .. pastu kak atie tnyer aku , nk knal x dgn sowg bdak nie name dyea Shahrul .. aku un ckp oke jea .. ala .. stakat knal jea un .. bknnyer cpel .. haha .. pastu Shahrul tu un dtg raye rmh kak atie .. kakak sdare aku , kyteorg pnggil dyea Ayong .. so , Ayong make - upkan aku smpai mke aku jdi ap ntah .. eyh .. blusher ? eye shadow ? eye liner ? lipstick ? aku x pena pkai sume bnda tu .. sbub aku x skew .. hehe .. pastu Shahrul tu un dtg rmh kak atie , aku un wat dono jea lha .. mls aku nk lyan .. hehe .. pastu , lpas Shahrul tu blik , Shahrul tu ms8 aku , dyea ckp

Shahrul : awk jm cpel nk x ?
Shireen : ha ? x nk lha .. x pea .. sya dh ad yg pnyer ..
Shahrul : ala , ptus jea lha dgn bf awk tu , sya nk cpel dgn awk nie .. tdy sya tgk awk , awk comel sgt ..

( sesedap hati dyea jea nk soh aku pts dgn biee aku .. )

Shireen : ap bnda nie ! aku x nk kat kao dh lha ! xpyah nk pksa2 ! k bye !
Shahrul : kalo x nk cpel , kyte scndal nk ?
Shireen : kepala kaki kao ! aku ckop x nk , x nk lha ! kao pegy lha cri pmpuan len !
Shahrul : emm .. x nk pmpuan len .. sya nk awk jgk ..

( aku x bls lngsng ms8 dyea .. haha .. pdan mkew .. )

oke , kyte tutup cyte diatas . =,=

petang plak , aku gi lepak2 dgn abg sdare aku yg aku sayang .. name dyea Abg Capixx .. haha .. dyea bwak aku round2 kat tepi pntai naik moto .. vroomm2 .. haha .. pastu , kyteorg stop lha nk mrase air pntai jap .. then , msew uwh .. ad plak sekumpulan mamat nie , dtg kat aku , minx2 6ber aku .. haha .. aq un bgy jea lha .. tpy aku bgy 6ber palsu .. haha .. pastu aku lepak dgn membe2 abg sdare aku ..

membe abg sdare aku : sape yg dgn kao nie ?
abg sdare aku : adik sdare aku
membe abg sdare aku : comel lah ..
abg sdare aku : tgk lha abg sdare dyea sape ..
membe abg sdare aku : emm .. yeala ..


 mcm tu jea lha cyte dyea .. nie pic aku snap dgn cousin2 aku ..





#sayadenganeyka




#sayadenganabangsedarasaya







 #abaikanmukesaya



#sayadenganmia

                                                                 
                                                                atas : kak atie
                                                                bawah : kak atie n eyka




                                                                 bawah : abg atan n eyka


                                                                 bwh : abg topixx








Older Post | Newer Post