C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



It's A Fact Syg :')
Wednesday, 30 November 2011 | Wednesday, November 30, 2011 | 0 Strawberry
susah kan kite nak lupe kan org yg kite sayang. sayang lebih dr kite sayang ex kite dedulu. tanpe pikir perasan kite, dia tggalkan kite dgn rela hati. senang kan? dia dah buat kite sayang dia dgn harapan yg dia bg , dgan kasih syg yg dia tnjuk, dgn ayat manis yg kite dpt rase , dgn janji yg dia taruhkan tp tu semua nye sekejap je dlm hidup kite , kan ?

kenapa susah sgt nak lupa kan org yg kite syg eh ? dah penat mncuba :') mybe care yg terbaik kite mnangis , mnangis dan mnngis utk lepas kan segala ape yg kite rase. even kkdg bnde tu bodoh kite buat sbb lelaki tp air mata tu la yg paling bnilai , mmhami segala ape yg kite rase. bile kite mnges , kite rase lega dpt lepaskan rase sedih , perit , sakit bila ditinggalkan :') betol tak ?

besar cinte kite kat die , kecik je hati dia menerima. tak adil kan ? lepas tggalkan kite sekejap je dpt pgganti. ape ni? mmg hidup kite nie utk dipermainkan ke? hm mybe ni dugaan and ujian yg tuhan nak bg kat kite, nak uji kesabaran kite , kan? so berdoa je lah yg kite mmpu sbg penenang hidup :') tgok dia happy dah ckup bg kite tersnyum even hati kite sakit kan , tuhan je la thu mcm mane perasan kite :')

tak semua yg rase ape yg kite rase kan , bg yg rase tu tahu lah :) mybe tuhan nak bg org yg lebih baik dr dia even susa kite nak lupakan dia. insyaallah , bile jmp pgganti mybe kite boleh. and mybe dia jodoh kite suatu hari nt , mybe tuhan nak bg rase perpisahan tu kat kite dlu sblom kite syg dia lagi mndalam ♥ kite hanye mmpu berdoa n terima takdir tuhan.

jodoh pertemuan semua ditangan tuhan. berdoalah supaya kite dpt pgganti yg lebih baik dr dia n berdoa lah kalau betol jodoh kite dgn dia mntk la tuhan pertemukan die dgn kite :) kuatkan lah semangat kite dan kesabaran kite utk teruskan hidup , aku and korang boleh kawan :')

korg, ak dah pena rase ape yg korg rase , mmg susa nak hadapi semua dugaan nie tp dgn nasihat korg bg kat ak , ak kuat. kkdg je down . bese letteeww kan :')
korg ak takleh tgok korg sedeh. nt ak pon sedeh. ni semua dugaan , ujian tuhan nak bg. kite kene kuat okay ? ak selalu doakan korg , kbhagian korg. ak syg korg . thanks dah buat ak happy. iloveyou guys :') ak post blog ni utk korg yg kenal ak n mmhami ak,senasib dgn ak, pernah rase ape yg ak rase and mmhami prasaan sbg seorg ppuan ♥ k assalamualaikum.


Older Post | Newer Post