C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Love Story
Monday, 26 December 2011 | Monday, December 26, 2011 | 0 Strawberry
Assalamualaikum , hai korangg . haha , Today I want to tell you a story . Listen haa . Oke , first - II kyte bagy Si perempuan nie name dyea Baby . lelaki pulak kita bagi  Boo .


 Si Baby nie , memang sayang gile dekat si Boo nie kann . Baby nie sanggup tunggu dia lame pun tak per . Tapy si Boo nie , kalau Baby lambat sikedd pun dia marah dah macam perang dunia ke-III . Dalam haty Baby ni pun ckp
  ' Ala , adat lha toe , ad yg mnuggu dan ditunggu '

Satu malam , Boo nie tak bole nak tidur . Boo ni pun text lha dekat Baby . Si Baby nie pun layan jea lha Boo yang tngah bosan nie . Malam esoknyer , Si Baby nie pulakk yang bosan . So , dia pergi lha text Boo , tpy si Boo ni buad-II tak nampak pulak ms8 toe . Baby nie pun cakap lha .
' Tak pe , Dia busy lha toe '

Satu hari , Baby and Boo pun gaduh . Boo nie jea lha yang terlebih-II excited nak maki Baby . padahal , Boo sendiri yang salah . Baby nie pun diam jea lha . Tapy , dyea heboh 1 dunia , bile dyeorang tngah gaduh , konon , nak mintak simpati lha tu . haktuih lha . haha :D . Baby nie pun ckp lha
' Ala , dyea tension jea toe '

Baby call Boo sebab nak ckap something . Tapy si Boo nie pulakk bagy phone kat kawan dyea suruh ckp dekat Baby yang oo busy . Kadang-II Boo terus OFF phone . Bila dah jadi macam toe , Baby pun cakap lha .
 ' Tak pe lha , layan jea , kawan dyea , kawan kyte jugakk kann ? '

Satu hari toe dyeaorang jumpa . Baby nie pun share jea lha mcm-II cyte dekatt Boo . Tapy , Boo nie , bole pulakk jadi macam tunggul . Buad-II tak dengar jea . Tpy , time Boo cyte pulakk , Baby kene dengar sepatah-II kalau tak , Baby yang kene marah . Baby nie pun ckp lha .
' Tak pe lha . Syang lha katakan '

Satu hari , dyeaorang nak keluar DATING , lepas toe , tibe-II masing-II lupe nak bawak duit . Time toe , dyeorang memg lapar gilew . dlam beg si Baby nie ad roti . Baby nie pun bagi lha dekat Boo . Dlam hati Baby nie pun ckp lha .
' Jaga lha hati dyea . Kesian dyea lapar ' :')

Satu hari , Baby nie dapat Boo nie demam . Risau sngadd Baby dekat Boo . Tapy ble Baby sakiy , Boo nie siap kluar dgan member-II dia , mcam meraikan hari keskitan Baby . Hati kata ,
' Takkan lha Boo nak berkepit 24 jam dgan Baby ' 
Boo nie memang dari dlu lagy hipokrit tahap gaban-II . haha :p . Baby punn terima Boo seadanyer .
' Tak per , dia memang mcm toe , kne trime lha kann ? '
Satu hari , Baby nie dapat tahu dyea ad pnyakit . Baby sayang nak tinggalkan Boo selama-lamanyer . Tpy Boo tak tahu yang Baby nie berdepan dngan maut . Walaupun Baby kata yang dyea sakit , Boo kata ,
' Ala sakit bese-II jer , jgan mengarut lha '
Bile Baby dgar ayat dyea jea toe , Baby rasew Boo nie happy blew dyea tak de . :') Baby tak sanggup tngok Boo derita kalau Baby tak de . Tpy Boo nie memang langsung tak pernah hargai Baby . Haty kata ,
' Tau tak betapa Baby sygkan Boo ? '
Baby nie pun tinggalkan Boo nie untuk slame-lamenyer sebab Boo mcm happy jea kalau Baby nie tak dea . Boo nie langsung tak pernah tahu pengorbanan Baby . Haty kata ,
' tak pe , janji Boo happy '

Dan , Baby nie dah tinggalkan Boo untk selama-lamanyer . Boo dtg ziarah pusara Baby .
Dia kata Dia mintak maaf sebab pernah mngata Baby .
Dia mintak maaf sebab pernah bwt Baby tnggu Boo
Dia mintak maaf sebab pernah pksa Baby lyn Boo time bsn .
Dia mintak maaf sebab pernah heboh 1 dnia slh Baby .
Dia mintak maaf sebab pernah tak hiraukn kol Baby .
Dia mintak maaf sebab pernah tak dgr luahan ati Baby .
Dia mintak maaf sebab pernah bwt Baby klprn sbb Boo .
Dia mintak maaf sebab pernah gnggu waktu rht Baby
Dia mintak maaf sebab x pernah hiraukan skt Baby
Dia mintak maaf sebab pernah pntingkn diri dia sndri .
Dia mintak maaf sebab x pernah tngk penderetiaan Baby . 

Tapy , sumenyer telah trlambat . Baby telah pergi untuk slame - lamenyer. :')

Moral Of The Story - Appreciate your couple :')

Sincerely ,
Arieyn Luvuoy


Older Post | Newer Post