C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Melaka
Saturday, 24 December 2011 | Saturday, December 24, 2011 | 0 Strawberry
 
 
haii korangg .. haha .. sorry lha .. akoe tak de time nk update sebab busy memanjang jea .. -,- .. hehe .. sorry ewh ? hehe .. so , let's begin the story .. haha .. last friday , ehemx3 nak berspeaking pulakk akoe kann ? haha .. okayhh-II , jumaat lepas I pergi balik kampung coz cousin I kahwin .. kann ? kyteorg smpai malam .. pastu , trus tlg buadd hantaran . pukul   pagy baru kiteorg tidow . 
 

- Second Day - 
bngun pukul 5.30 pagi sebab nikah pukul 11 . rumah pengantin perempuan jauh . that's why lha bangun awal . kalau tak , haram kejadah lah nak bangun pagi . hikhok >,< . lepas tu bangun siap-II sume sebab nak bertolak pukul 8 . orang tua daa sebok membebel , sebab pkol 8 . 30 tak gerak-II lagy . haha . rilek lha pak cik and mak cik , cuba lha faham anak dara bersiap . then , pukul 9 baru gerak , haha . biasa lah kan janji orang melayu . nasib baik sampai rumah pengantin perempuan tepat-II pukul 11 . haha . Lepas dah tengok nikah semua , makan-II . lepas tu nenek I ajak pergi rumah bekas teman lelaki mak I sebab anak dia kahwin . ohh my ! excited gile I nk pergi rumah Ayah Tak Jadi I toe . :D . Otw , nak pergi , mak I cerita dekat I pasal Ayah Tak Jadi I toe . haha . 
 

- Ayah Tak Jadi -
Firstly , Laki tu suke dekat mak I toe , tpi dia tak pernah ckap punn dekat mak I yang dia suke mak I . Mak I pun ingat kawann jea . lepas habis SPM , diaorg kluar same-II naik motor same-II . wah ~ sweet nyer . Satu hari , arwah nenek I ( belah ayah ) jodohkan ayah I dengan mak I . Lelaki yang suke dekat mak I tu , frust sebab  tak dapat mak I . dia bawak diri pergi Sabah 10 tahun . lepas toe , lelaki toe balik Melaka balik then Mak Laki toe , kahwinkan Lelaki toe dengan sepupu sendiri . The End . 

Lepas dah sampai rumah laki toe . Oh myy , dia dah tua . tapy seriously still handsome . lepastu , daa borak-II and makan-II kyteorang balik . penat gile lha . 

- Third Day -
Kenduri belah kiteorang pulakk . petang pulakk pergi sawah tangkap gambar dengan cousin I - Eyka -
Best gilew . haha . Malam pulakk pak long I belanje makan dekat tepi pamtai . feeling nyer ^_^ .. 












Older Post | Newer Post