C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Atok :'/
Saturday, 4 February 2012 | Saturday, February 04, 2012 | 0 Strawberry

Hai and Assalamualaikum korangg . nie sambungan entry kat bawah nie . -,- Oagi - II tu aku dah siap - II nak gi mawat atok kat hospital :'/ sedih gilew dengar atok aku msuh hospital :'/ then , sampai tu salam - II semua . pastu , ikot pak su aku lepak kat kantin hospital . then , balik sebab waktu melawat dah habis . pastu , singgah kat Family Store beli something untuk atok . then , sampai je rehat - II semua . pastu , pergi balik . then , dah sampai kat hospital , ad seorangg atok nie , dia dok kat sebelah atok aku . dyea heart attack . dyea ad 8 org anak . tapi sorangg pun tak tengok dyea kat hospital :'/ nak nangis aku tengokk :'/  pastu , dyea macam lapar sangat . bayangkan , dia baru jea makan , makanan hospital . licin gile pinggan dyea makan . pastu , kyteorangg ada belikan atok kiteorang limau , biskut , macam - II lagi lahh kann , tapi atok ryn tak makan sebab pening kepala . so , kyteorang bagi lah atok yangg heart attack tu separuhh makanan , dyea terus amik and makan . memangg macam lapar gilew lahh kann . ryn sedih gylea tengok atok tu . start , hari nie , ryn nak berubah , tapi banyak sangat halangan . mampu kea ryn hadapi ? :/ Insyaalah :'/


Older Post | Newer Post