C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Barisan Nasional
Tuesday, 28 February 2012 | Tuesday, February 28, 2012 | 0 Strawberry
Hai and Assalamualaikum korangg :) Ahad lepas aku ikot mak aku pergi Jentera Pilihan Raya Barisan Nasional :> Cewahhh . politikk . Benda tu dyea buat dekat Port Klangg :) memangg jahh lahh kann :D tertidur2 aku dalam bas . bas ? ohh yee kiteorangg naik bas ramai -II :> Okayhh aku tengok semua 20 tahun ke atas . aku sorangg jea 15 tahun :'> Sedihh :'> haha , giloo -.-' okayhh , stop ! gilee japp . :p . haha , k2 dahh lah tu Shireen . haha . :) Pastu Salam PM :) cewahh . :D haha . Pastu ada mamat handsome ramai kat situ :D haha . then , ada sorangg nie minat kat aku kowt . haha . yeala . dyea kann budk cateringg kene lahh layan semua orangg tapi dia layan aku mcam special sikit . haha . :p aku pergi kat tempat kuih , then kebetulan ada sorangg mak cik nie minta kuih kat budak cateringg tu , pastu budak tu tak layan , dyea suruhh kawan dyea layankan . pastu , aku nak pilih kuih , dyea cepat2 bangun tolong amikkann :> haha , omeyyy ^^ k tu jea nak citee :D haha . :D Sayangi BN :)








kayy burokk gileww >< haha . senyap lahh kau !


Older Post | Newer Post