C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Lepak Dengan Mak
Tuesday, 28 February 2012 | Tuesday, February 28, 2012 | 0 Strawberry
Hai and Assalamualaikum korangg :> Haritu aku dengan mak aku lepak sama - II . macam couple doee . haha , first gi pustaka rakyat cari buku untukk aku lahh kann >,< . pastuu , gi pasar malam . aku dengan mak aku peluk - II tauu ? haha , :p sweet takk ? :p pastu terjumpa adik2 angkat akuu . wahh ~ :D siap mintakk aku singgit lagi >,< tak guna punyerr adikk . haha . pastu , gi pasar malam cari makanan jea lahh kann .  tapi makanan aku takde :< sebab aku tak selere nak beli makanan kat pasar malam . tekak aku niee lain sikit . cewahh >,< haha . pastu balik gi makan kat kedai depan rumahh aku tu . Sate Baung tak silap aku nama kedai tu . >.< aku just order mee gorangg dengan milo ais je . mak aku order kueytiau sup . okayhh , sedapp gileeww  :p >,< aku rasew nak order lagi . tapi segann >,<




kayhh gambar aku semua burokkk -.-' dahh jangan tengokk :p


Older Post | Newer Post