C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Sorry :'/
Wednesday, 22 February 2012 | Wednesday, February 22, 2012 | 0 Strawberry
Hai and korangg :D *senyum nampak gigi* haha . p okayhh , firstly , nak mintak maaf coz lame gile dah tak hapdet blog . :'/ sorry blogg :'/ bukann aku lupakan kau . just takde mase nak hapdet . sebab busy dgn sekolahh ,. :'/ pergi sekolah sampai petangg , then , malam nak tusyen pulak . bile mase lahh pulakk aku nak update kann ? :'/ then , next week lagi busy sebabb nak exam . aku nak buat yang terbaik :) tak nak ada fail .  hancur luluh hati parents aku kalau aku ad fail :'/ so , aku tak nak lah ada fail kann ? :D Ohh , jyeahh ! arghhh ! frust . haha . * gile jap * lepas exam , nanty , insyallah aku update banyak - II sampai korang tak terbaca . haha :D * jahat * :p okayhh , aku gedik sekarangg nie and nak mandi , gi tusyen :*

 muke kucing nie macam aku lahh :D haha . perasann :p


Older Post | Newer Post