C y w e e N
Cyween



[Assalamualaikum]

Terima kasih kerana sudi melawat
No ripping . No copying .

Story About Links

THEM FB TWEET

S W E E T H E A R T



A friend is one who knows you and loves you just the same .



Lepak
Wednesday, 14 March 2012 | Wednesday, March 14, 2012 | 0 Strawberry
Hai and Assalamualaikum korang :3 Hari nie aku jumpa Hafiz lagi :) haha :3 Rindu gilew babeng kat dyea ~ haha . Before aku jumpa Hafiz , aku , ayza , pika , gi rumah atikah . pastu kiteorang main see - saw . menjerit jerit aku . haha :3 tinggi gilew see saw tu . aku tak pernah naik see saw yang setinggi tu :D
Lepastu jatuh , sakit gilew dowh :< . then gelak - II macam kene sawan . kayh happy gilew :) lepastu , terus pergi jumpa Hafiz :) lepastu kawan hafiz , si Angah bahan aku . -,- SIOT -_______- haha , tapi dyea sporting . haha :3 kayhh , and i think dyea sukew kat pika :3 haha , lol :) then , lepas dah dating tu , Hafiz dah belah , aku lepak dengan Adik - II angkat aku :3 haha :) . Lepastu aku pinjam basikal si suhail gilew tu -,-' dyea saje setkan tempat duduk basikal tu tinggi -,-' lepas tu , tibe - II jew Afiq datang . mane dyea muncul pun aku tak tahu :3 pastu main buih belon :3 haha , memang sawan gilew aku tadi :p












Older Post | Newer Post